Rólunk

1971-ben indítottuk családi vállalkozásunkat Törökországban. Kaftán modellek gyártásával kezdtünk, majd a bőrkabátok mellett mellényeket és egyéb bőrruházati termékeket is készítettünk. Hamarosan megnyitottuk üzletünket Isztambulban a nagy bazársoron, ahol jelenleg is bőr, irha és szőrme eladásával foglalkozunk.

Azért választottuk Magyarországot, mert Törökországban a legjobb vevőink magyarok voltak. 1975-2004 között sok magyar járt hozzánk az isztambuli bazársorra bőrkabátot venni. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk és sok magyar törzsvásárlónk lett az ajánlásaikon keresztül. Magyar barátaink mindig azt kérdezték, hogy miért nem nyitunk üzletet Budapesten. Tetszett az ötlet, és Magyarországon 2004-ben nyitottuk meg boltunkat a Kaftán Angelo-t, Budapest belvárosában a Kossuth Lajos utcában.

Nekünk az első, hogy vevőinknek jó minőséget adjunk és örömmel hordják termékeinket. Bőr és irha témában mindig tudtunk és tudunk segíteni, és sohasem volt probléma. Minden egyes darabot Törökországból saját gyárunkból hozunk.